Yrityksessä toimiminen 15osp


Ennen tulevaa syksyä ja meidän seuraavaa POP UP- ravintolaa on hyvä miettiä vähän itseään ja omia vahvuuksia. Ennen kaikkea pohtia olisiko yrittäjänä minun henkilökohtaisesti hyvä olla.

Helppo lähestyä tätä asiaa SWOT-taulukolla. Se on mielestäni helppo tapa etsiä itsestä puolia, miksi kannattaisi tai ei kannattaisi tehdä jotain ja sopisiko se edes luonteeseen ja taitoihin.


Minulta löytyy vahvuuksia yrittäjäksi ja halua kehittää heikkouksiani. Teatteritaustan ansiosta ensijännityksen jälkeen en pahemmin jännitä ja se on yksi isoimmista erikoisosaamisistani. Viihdyn henkilokohtaisesti kuitenkin "pelkkänä" työntekijänä, eikä minulla ole suurempaa kiinnostusta olemaan johtaja kuin ehkä silloin tällöin vuorovastaava. 
Kirjoitin Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta -sivulle, etten tiedä. Edelleen ajatukseni on, etten yksin haluaisi yrittäjäksi. Kuitenkin on hyvä miettiä sellaisiakin asioita ja suunnitella, mitä ei välttämättä koskaan tulisi toteuttamaan. Se lisää kykyä ajatella laajemmin ja monipuolisemmin sekä kasvattaa ammattitaitoista ajattelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Esittely


Olen Malla Ohra-aho, -99 syntynyt ja ensimmäisen vuoden tarjoilijaopiskelija Omniassa. Olen osa Kokkikiltaa.


Minulla ei ole vielä kokemusta ravitsemusalasta, mutta olen avoin ja innokas oppimaan. En ole vielä täysin varma, haluanko tulevaisuudessa jatko-opintoihin vai pysyä tällä ammatilla työelämässä. Toivon kuitenkin, että työn ohella pysyy teatteri harrastuksena muodossa tai toisessa.


Tänne blogiin laitan sekä oppimiani asioita ja taitoja että kokemuksia työssäoppimisjaksoista.


Ansioluetteloni löydätte tästä.